Перепілки по-царськи - Image

Перепілки по-царськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

.

Ingredients

Перепілка

4 шт.

Печінка куряча

200 г.

Яблуко

1 шт.

Бекон

200 г.

Петрушка

20 г.

Кріп

20 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Часник

4 зубчики

Оливкова олія

1 ст. л.

Соєвий соус

1 ст. л.

Мед

1 ст. л.

Паприка

1 ч. л.

Журавлина

100 г.

Цукор

100 г.

Лимонний сік

1 ст. л.

Preparation steps

01

Перед приготуванням перепелів слід ретельно промити в холодній воді й обсушити тушки паперовою або полотняною серветкою.

02

Наступний етап - приготування маринаду. Потрібно змішати оливкову олію, соєвий соус, мед і паприку. Натерти отриманною сумішшю перепелів і залишити їх на 30 хвилин у холодильнику.

03

Для приготування начинки курячу печінку нарізати невеликими кубиками й обсмажити на пательні в рослинній олії протягом 7-10 хвилин. Яблуко очистити від шкірки, вийняти середнку і нарізати його кубиками. Додати яблуко в пательню до печінки, та обсмажувати їх разом ще 3-4 хвилини. Посолити і поперчти за смаком.

04

Остудити начинку до кімнатної температури і нафарширувати нею перепелів. У кожну тушку додати зубок часнику і пару гілочок кропу й петрушки.

05

Сформувати тушку. Для цього крила пташки заправити їй на спинку. Для заправки ніжок розрізати очеревину на 5-6 мм від уже наявного поздовжнього розрізу. Вставити в нього спочатку одну ніжку, потім другу.

06

Нарізати бекон (або шпиг) тонкими широкими пластнками. Огорнути цією "ковдрою" перепелів. Закріпити бекон, проткнувш птичку дерев’яною шпажкою.

07

Викласти нафаршировані сформовані тушки у вогнетривку форму, полити залишками маринаду і випікати в духовій шафі протягом 30-35 хвилин при температурі 170-180 °C.

08

Для соусу ягоди протерти крізь сито, пюре перелити в кастрюлю, туди ж додати цукор і лимонний сік. Постійно помішуючи, варити до загустіння. Подати соус запечених перепелів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Перепілки по-царськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua