
Запіканка з риби і молодої картоплі
Хочемо нагадати вам, що картопля буває не тільки вареною і смаженою, а запіканка не обмежується сиром. Один із прикладів незвичайної, але, до втрати пам'яті, смачної страви - це запіканка з риби і молодої картоплі. Дуже ніжна і незвичайна страва легка в приготуванні. На вигляд запіканка така красива, що і розрізати її шкода. Вона гармонійно виглядатиме, як на святковому столі, так і подарує радість під час простої вечері. Рибне філе подарує вашому організму безліч корисних вітамінів і зарядить енергією, а картопля наситить шлунок. Запіканка має настільки стійкий і апетитний аромат, що буде здаватися, нібито у вашому домі відкрилася кулінарна крамниця. Насправді ж, це витівки всього лише однієї страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Crispy Fish Fillet
300 г.
Young Potatoes
8 шт.
Thyme, pc
1 пучок
Dill 70g
1 пучок
Gonzo Baguettes Wheat Rusks with Sour Cream and Herbs Flavour 90g
3 ст.л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
White Pepper
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю нарізати дуже тонкими скибочками, кріп і чебрець порвати руками.
02
Картоплю в окремій мисці посолити, поперчити, додати до нього чебрець, кріп, оливкову олію.
03
Форму для запікання змастити маслом, покласти на дно рибне філе, посипати перцем, зверху додати шар картоплі, рівномірно розрівняти, посипати сухарями.
04
Поставити в розігріту до 180°С духовку на півгодини до рум’яного кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores