
Бурякові млинці з апельсинами
Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені такого ви ще не куштували. Дуже рекомендуємо приготувати їх сьогодні на вечерю. Ну а може вам пощастить і хоч якась частина з них залишиться для завтрашнього сніданку. Звичайно, краще їсти їх свіжими і гарячими. Але в холодному вигляді вони теж навіть дуже нічого. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки смаковим і колірним якостям. Смак у бурякових млинчиків з апельсинами просто приголомшливий.
Ingredients
Варений буряк
1 шт.
Борошно
200 г.
Молоко
250 мл.
Яйце
1 шт.
Соняшникова олія
1 ст. л.
Мелена кориця
2 ч. л.
Цукор
3 ст. л.
Апельсин
2 шт.
Preparation steps
01
Помістити буряк, борошно, молоко, яйце і масло в блендер або комбайн і перемішати до однорідної консистенції.
02
Вилити однорідну масу в миску і дати відстоятися 30 хвилин.
03
В окремій мисці змішати корицю і цукор.
04
Розігріти сковороду (краще з антипригарним покриттям) і злегка змастити її олією. Далі вилити на сковороду невелику частину тіста і акуратно розлити по всій поверхні круговим рухом.
05
Готувати необхідно до тих пір, поки тісто не стане вологим, а краї підсохнуть і стануть злегка завертатися догори. Після цього потрібно перевернути млинець і підсмажити також з іншого боку.
06
Викласти на тарілку і накрити кухонним рушником, щоб млинець не підсихав.
07
Посипати млинці зверху цукром з корицею.
08
Млинці згорнути трубочкою і подавати з нарізаними апельсинами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores