Фарфале з медом - Image

Фарфале з медом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.

Ingredients for the recipe

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g
68.20 - 99.00

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g

500 g

Ingredients

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g

500 г

Chicken Fillet

500 г

Kaiseki Soy Sauce 1l

3 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

4 ст. л.

Homemade Butter

20 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Філе помити, порызати невеликими шматочками.

02

У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.

03

Додати соєвий соус і мед.

04

Смажити (активно помішуючи) до готовності.

05

Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.

06

Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min