Форікол - баранина по-провански - Image

Форікол - баранина по-провански

Number of servings: 2Cooking time: 4 h 40 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Пропонуємо вам приготувати одне з найбільш відомих страв норвезької кухні, яке приведе вас у захват, підніме на небеса своїм вишуканим смаком. Форікол - баранину по-прованськи готувати зовсім не важко, хоч це і може здатися так на перший погляд. Будьте впевнені, всі ваші зусилля будуть варті того результату , який підкорить серця домочадців. Вам варто бути готовою і до того, що вони зажадають повторення свята. Незвичайний, ніжний смак дарують страві цедра апельсина, маслини і солодкий перець. Вино зробить баранину м'якшою, а розмарин наповнить кухню неповторним ароматом. Кулінари радять використовувати для цієї страви молоду баранину, аби м'ясо було ніжним, немов пелюстки троянди

Ingredients for the recipe

Tetri Saperavi Red Dry Wine 0.75l
207.40

Tetri Saperavi Red Dry Wine 0.75l

750 ml

Ingredients

Tetri Saperavi Red Dry Wine 0.75l

2 ст.

Packed Potatoes

4 шт.

Merino Pitted Olives

150 г.

Rosemary

1 гілочка

Chumak Tomato Paste 25% 300g

1 ст. л.

Kappa Sweet Pepper

1 шт.

Parsley 70g

3 гілочки

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Lamb Loin on Bone

800 г.

Bay Leaf

1 шт.

Orange

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Young Onions

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо вимити, нарізати великими шматками, покласти в миску і залити червоним вином. Додати розкришений лавровий лист, кілька листочків розмарину і залишити на ніч.

02

Наступного дня цибулю, часник і картоплю очистити. Цибулю нарізати товстими півкільцями, картоплю - великими шматками, часник роздавити. Перець вимити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо вийняти із маринаду, не обсушувати, обсмажити в 1 ст. л. розігрітої рослинної олії, часто перевертаючи, 8 хв. Маринад зберегти.

03

Перекласти м'ясо в каструлю. У сковороду, де смажили м'ясо, додати олію, що залишилася, і обсмажити цибулю, часник і перець, 5 хв. Викласти в каструлю з м'ясом.

04

Влити половину маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на сильному вогні 5 хв. Влити маринад, який залишився, покласти листочки розмарину і оливки. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і тушкувати 1,5 год.

05

Додати картоплю і готувати ще20 хв. Переставити в прохолодне місце і залишити до наступного дня. Наступного дня розігріти, додавши апельсинову цедру і листочки петрушки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min