
Спагеті з арахісом і перцем
З самими спагетті ніяких особливих дій не виконують. Їх просто відварюють і дають їм охолонути. Промивати спагетті, як і інші макаронні вироби, не потрібно, так як промивка водою значно зменшує вміст у них вітамінів. Блюдо виходить дуже ароматним за рахунок болгарського перцю і спецій. Ну і, звичайно, дуже важливим компонентом страви є соус, яким заправляються спагетті. Його смак просто неповторний, адже головними інгредієнтами соусу є мед і соєвий соус. Готуються такі спагетті досить швидко, тому чудово підійдуть для частування раптово нагрянувших гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
150 г.
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ст. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
за смаком
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 шт.
Fried Peanuts
70 г.
Sesame
1 ст. л.
Cilantro 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Відварити спагеті в підсоленій воді, протягом 7-9 хвилин. Викласти потім на друшляк і остудити.
02
Змішати в мисці кунжутну олію і перець чилі, перемішати суміш, нагріти соус на сковороді постійно помішуючи. Додати мед і соєвий соус, ретельно перемішати.
03
Спагеті перекласти в каструлю, зверху викласти соус, перемішати. Залишити в прохолодному місці на 30-45 хвилин.
04
Розігріти сковороду, висипати арахіс, обсмажити, після чого подрібнити. Обсмажити кунжут. Дрібно нарізати перець і кінзу. При подачі викласти спагеті з соусом на тарілку, додати арахіс, кунжут, і перець з кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores