Печиво з білим шоколадом - Image

Печиво з білим шоколадом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво з білим шоколадом - нескладна в приготуванні випічка. За цим рецептом печиво виходить ароматним, розсипчастим з ніжним смаком. Такі чудові ласощі ідеально підійдуть як для сімейного, так і для святкового чаювання. І кілька порад по процесу приготування. Борошно бажано просіяти. Ця нескладна маніпуляція потрібна для збагачення борошна киснем, що вплине на пишність випічки. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. На деко печиво викладайте подалі одне від одного: в процесі випікання печиво трохи збільшиться в розмірах. За бажанням можна посипати готове печиво цукровою пудрою.

Ingredients

Фундук

350 г.

Борошно пшеничне

500 г.

Цукор коричневий

250 г.

Цукор білий

120 г.

Сіль

1 ч. л.

Сода

1 ч. л.

Шоколад білий

100 г.

Яйце куряче

2 шт.

Масло вершкове

220 г.

Ваніль

2 ч. л.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.

02

Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.

03

Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво з білим шоколадом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua