Червона капуста у вині - Image

Червона капуста у вині

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тушкована капуста - дуже популярне і поширене блюдо в різних народів світу. Використовують її по-різному: і як самостійне блюдо, і як гарнір, і навіть у вигляді начинки до пирогів. Дуже поширені рецепти капусти, тушкованої з іншими овочами. У даному рецепті червона капуста тушкується разом з яблуками і цибулею і заправляється вином і винним оцтом. Взагалі тушкована червона капуста - це традиційне різдвяне блюдо, яке готують у Німеччині і Чехії. Це чудовий гарнір до страв з м'яса або птиці. Зокрема, можна подавати тушковану червону капусту з м'ясом індички, з котлетами з м'ясного фаршу, з копченими ковбасками або сардельками.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3,5 ст. л.

Red Cabbage

1 кг.

Packed Onion from 3kg

170 г.

Spices Black Salt

за смаком

Garlic

1 шт.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1,5 шт.

Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l

1,5 ст. л.

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l

300 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Нашаткувати капусту і цибулю тонкими смужками. Часник подрібнити. Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками.

02

Розігріти олію в каструлі з товстими стінками і дном, викласти в олію капусту, перемішати, щоб капуста була вся в олії. Накрити зверху на каструлю кришку, тушкувати на середньому вогні протягом 10 хвилин.

03

Витягнути з каструлі дві третини капусти. Зверху на капусту в каструлі викласти половину цибулі, посолити і додати половину часнику, за бажанням додати спеції. Зверху викласти половину яблук, викласти половину капусти, яка була відкладена. Повторити шари. Зверху викласти капусту, шо залишилась.

04

Вилити в каструлю зверху вино, оцет, 5 ст. л. киплячої води. Накрити каструлю кришкою, прибрати в духовку, яка повинна бути попередньо розігріта до температури 160°C, готувати протягом 2 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min