
Морквяний суп із карі
За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
1,5 кг.
Food Studio Chicken Broth 500ml
800 мл.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Onion
450 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
2 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Cilantro 70g
за смаком
Carmencita Curry 40g
за смаком
Ginger
за смаком
Preparation steps
01
Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.
02
Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.
03
Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.
04
Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores