Маринований кисломолочний сир - Image

Маринований кисломолочний сир

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сир - це корисний продукт. Про його користь і дивовижні властивості людині відомо давним-давно. Кальцій, що міститься в сирі служить для зміцнення зубів і кісткової системи, фосфор - для утворення кісткової тканини, амінокислоти - для обміну жирів і білків. Холін же покращує роботу нервової системи. Тому щодня вживати сир рекомендується вагітним жінкам, дітям і літнім людям. Сьогодні ми вам представляємо рецепт прекрасної закуски на основі цього корисного продукту. Маринований сир - це чудова закуска. Її можна вживати ще і як пікантне доповнення до легких овочевих салатів. Дуже рекомендуємо приготувати таку страву.

Ingredients

Кисломолочний сир (будь-який)

400 г.

Оливкова олія

за смаком

Часник

6 зуб.

Гострий перець

0, 25 шт.

Розмарин

за смаком

Духмяний перець горошком

2 ч. л.

Preparation steps

01

Сир нарізати кубиками.Часник очистити і нарізати тонкими пелюстками. Запашний перець подрібнити в ступці. Гострий перчик вимити, обсушити серветкою і нарізати тонкими кільцями.

02

У банку скласти кубики сиру, пересипаючи сир часником, розмарином (або іншими травами), запашним перцем, перцем горошком.Залити сир оливковою або соняшниковою олією, щоб вона покривала сир.

03

Закрити банку кришкою і прибрати в холодильник на 1-2 доби, щоб сир добре промаринувався.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min