
Мандариновий мокко з льодом
Під словом «мокко» мається на увазі кавовий напій, приготований на основі еспрессо з додаванням спіненого молока, шоколадного сиропу, покритий шапкою збитих вершків. Все це надає напою приємного шоколадно-вершкового смаку. Так роблять мокко в ресторанах. Ми ж вам хочемо запропонувати приготувати трохи нестандартний мокко, але набагато смачніший, ніж той який подають в ресторанах. Перша відмінність - це те, що ми будемо робити напій не на основі еспрессо, а будемо використовувати мелену каву. А по-друге ми додамо сюди мандариновий сік. Приготувавши такий напій своїм рідним і друзям, ви будете постійно отримувати замовлення від них на його приготування, так як мокко дійсно виходить дуже смачним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.
Aromiks Cocoa Powder 100g
0,3 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,3 ст.
Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g
1 ст. л.
Spice Cinnamon Ground
0,5 ч. л.
Spice Nutmeg Ground
0,3 ч. л.
Lorado Tangerines in Syrup 850ml
3 шт.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
0,3 ст.
Preparation steps
01
Вилити молоко в ємність. Додати какао-порошок, цукор, каву, всипати корицю і мускатний горіх. Вичавити сік із мандарин, влити в загальну суміш.
02
Поставити на вогонь ємність, нагрівати, суміш не повинна закипіти. Змішувати до загустіння, протягом 6 хвилин.
03
Заповнити келихи льодом, вилити каву з ємності, влити вершки. Прикрасити шматочком мандарина.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores