Глінтвейн із цитрусовими - Image

Глінтвейн із цитрусовими

Number of servings: 10Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Глінтвейн - це підігріте вино з прянощами, гарячий, зігріваючий і ароматний напій. Його зазвичай готують з кpасного вина з додаванням цукру і прянощів: кориці і гвоздики. Запропонований рецепт - глінтвейн із цитрусовими. У цитрусового глінтвейну більш багатий смак, адже він зібрав у собі всі кращі якості цих фруктів. Для його приготування можна використовувати свіжовичавлені фреші з цитрусових, часточки і цедру цитрусових, пакетовані соки хорошої якості, а також лікери на цитрусовій основі. У цьому рецепті використовується свіжовичавлений мандариновий сік і цедра цитрусових. Сік і цедра додадуть глінтвейну тонкий аромат. Глінтвейн п'ється гарячим, поки він не втратив свій смаковий букет.

Ingredients

Сухе червоне вино

2 пляшки

Лимон

1 шт.

Лайм

1 шт.

Цукор

200 г.

Гвоздика

6 бутонів

Кориця

1 паличка

Аніс

2 зірочки

Мандарини

2 шт.

Preparation steps

01

Зняти цедру з лимона, лайма і мандаринів. Із мандаринів вичавити сік, додати до нього нарізану цедру цитрусових, гвоздику, корицю, цукор, залити вином рівно настільки, щоб воно покрило цукор.

02

Довести до кипіння, але не кип'ятити, дати цукру повністю розчинитися, додати аніс, долити все вино, підігріти і зняти з вогню.

03

Процідити глінтвейн і розлити по келихах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Глінтвейн із цитрусовими – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua