
Котлети по-селянськи
Хто з нас не любить котлетки? У міру жирні, смачні, ароматні і ситні вони нагадують нам дитинство, бабусю, сімейне застілля з подарунками та жартами. Завдяки самим звичайним котлетам по-селянськи ви легко можете повернутися у ті безтурботні часи. Приготувати таке смачне блюдо можна всього лише за 20 хвилин. Поставте на стіл котлети, а до них зваріть картоплю-пюре - і ось, ви вже в гостях у бабусі. По дому бігає кіт, зеленіє трава, дерева прикрашають соковиті яблука та груші, а на душі тепло. Також ця страва дасть зрозуміти, що таке село, людині, яка ніколи його не бачила. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
0,5 кг.
Packed Potatoes
2 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Onion
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
1 ч. л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 г.
Preparation steps
01
Спочатку м'ясо помити, обсушити та нарізати шматками. Цибулю очистити і помити, розрізати на 4 частини. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Яйце куряче збити зі сметаною виделкою або вінчиком.
02
Часник очистити та натерти на тертці разом з картоплею. Викласти все на миску. Потім посолити та поперчити всю суміш.
03
Розігріти сковороду, перед цим влити в неї рослину олію. З фаршу сформувати середньої величини котлети. Котлети обсмажити в сильно розігрітій олії на середньому вогні, з обох боків до рум'яної скоринки, близько 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores