Шашличний салат - Image

Шашличний салат

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Ситні салати завжди відрізнялися своїми особливостями. Адже вони настільки гарні, що їх можна цілком подавати, як самостійну страву. Вони настільки поживні, що часто не потрібен ніякий гарнір. Так і з шашличним салатом. Адже тут головний інгредієнт - це обсмажене куряче філе. Куряче м'ясо саме по собі досить живильне, але і при цьому низькокалорійне. Часто його навіть називають дієтичним м'ясом. Цибуля ж, у свою чергу, теж має дуже багато корисних властивостей. Наприклад, її приймають для профілактики різних захворювань. Якщо змішати м'ясо з цибулею і зеленню, то виходить дуже смачний і простий салат на кожен день.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

500 г.

Young Onions

3 шт.

Runa Piquant Tomato Sauce 485g

200 г.

Vinegar 9% 1l

150 мл.

Salt Egypt

15 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

30 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

5 шт.

Bay Leaf

3 шт.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

30 г.

Preparation steps

01

Спочатку куряче філе потрібно порізати середніми шматочками. Помістити в глибокий посуд, залити окропом, накрити кришкою та залишити на 30 хвилин.

02

Воду злити. В іншу кастрюлю влити 600 мл. холодної води. Додати лавровий лист, сіль, цукор, перець горошком та влити оцет. Поставити на вогонь та довести до кипіння. Прибрати з вогню та в гарячий маринад викласти шматочки філе. Маринувати м'ясо 4 години.

03

Цибулю почистити та нарізати тонкими півкільцями. Викласти на розігріту сковорідку з олією та обсмажити до прозорості. Додати соус, перемішати та потримати на вогні ще 5 хвилин. М'ясо віджати та перекласти в соус з цибулею. Все ще раз перемішати. Можна подавати до столу, прикрасивши зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min