Бублики "Ностальгія" - Image

Бублики "Ностальгія"

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Бублики "Ностальгія" - це прекрасна альтернатива магазинній випічці. Домашні бублики "Ностальгія" ні в якому разі не можуть зрівнятися з магазинними. Такі бублики відмінно урізноманітнять ваше меню. Приготувавши один раз такі бублики, даний рецепт стане вашим улюбленим, а дана страва міцно закріпиться у вашому раціоні. Бублики виходять дуже м'якими, ніжними, що тануть у роті. Тісто у бубликів дріжджове, те з якого вам маленьким ваші бабусі робили і бублики, і пиріжочки. Спробувавши ці бублики, ви відразу зрозумієте чому вони так називаються. Адже, відкусивши бублик, ви тут же поринете в легкий безтурботний світ, той де вам було так просто і добре, в світ вашого дитинства.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

500 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Homemade Butter

30 г.

Akvulya Still Water 2l

1270 мл.

Salt Egypt

5 ч. л.

Baking Soda 500g

4 ч. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Борошно змішати з дріжджами, сіллю (1 ч. л.) і цукром. Додати теплу воду (270 мл.), почати замішувати тісто до однорідного стану, ввести шматочки м'якого масла. Вимішати досить туге, еластичне тісто. Поставити в тепле місце на 45-60 хвилин. Тісто збільшиться приблизно вдвічі.

02

Поділити тісто на порції, розкачати в кульки (як вийде), проткнути і, розтягуючи, сформувати бублик (якщо бублики будуть тонкими, вони будуть жорсткими). Накрити рушником і почекати ще 10 хвилин. За цей час поставити кип'ятитися 1 л. води з сіллю і содою.

03

Опустити бублики на 30 секунд в киплячу воду, вийняти шумівкою.

04

Змастити збитим яйцем, присипати маком. Випікати при 200°С близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min