Рисовий пудинг - Image

Рисовий пудинг

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Смачний, ніжний, солодкий, неймовірний – дані епітети в точності описують цей традиційний британський десерт. Не будемо Вас томити: мова піде про повітряний пудинг. Він настільки полюбився не тільки англійцями, але і всіма ласунами світу, що згадки про нього зустрічаються в класичній і сучасній літературі, піснях і фільмах. Існує тисячі варіацій пудингу, різних за смаком, консистенцією та складом. Сьогодні пропонуємо насолодитися десертом з молочної рисової каші з родзинками і ваніллю. Подавати його можна відразу ж після приготування або в охолодженому вигляді. Однак враховуйте той факт, що остигаючи, пудинг пристойно загусне. При бажанні додайте в холодний десерт трохи нежирних вершків.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

120 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

60 г

Raisins

50 г

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

4 ст.

Homemade Butter

20 г

Pripravka Vanilla 2g

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Змішати у великій каструлі з товстим дном рис, молоко, цукор і масло, перемішати. Поставити на вогонь і, часто помішуючи, довести до кипіння.

02

Додати родзинки (якщо використовуєте). Зменшити вогонь до повільного і варити, часто помішуючи, 20-30 хвилин, до готовності рису.

03

Зняти з вогню, додати ванілін і перемішати (також додати 1 яєчний жовток).

04

Подавати негайно або перекласти в миску, затягнути харчовою плівкою, щоб торкалась безпосередньо поверхні пудингу і повністю охолодити.

05

Для того щоб пудинг охолов швидше, можна викласти його на деко, затягнути плівкою і прибрати в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Risotto from beet with goat cheese

Risotto from beet with goat cheese

2

1 h