
Лазанья з м'ясом і грибами
Італійська лазанья - блюдо, яке популярне в усьому світі. Лазанья з м'ясом і грибами - рецепт для любителів смачненького. Страва дуже ситна. Готувати цю страву просто, але вона потребує часу, уваги і терпіння. Щоб лазанья з м'ясом і грибами була ще більш ароматною, додають до свіжих грибів кілька сушених, попередньо замочених, а щоб лазання була менш жирної, кладуть більше овочів. Лазанья з м'ясом і грибами стане смачнішою, якщо додати до неї ароматних трав. Готову лазанью виймають з духовки і ставлять на 10-15 хвилин остигати. Потім розрізають на порції і подають на стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
250 г.
Onion
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
250 г.
Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Auchan Oregano 20g
за смаком
Homemade Butter
5 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
800 мл.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Eco Ground Nutmeg
1 ч. л.
Barilla Lasagna Pasta 500g
6 листів
Mozzarella Cheese Lel 45%
80 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
3 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно порізану цибулю обсмажити до прозорості на олії.
02
Додати фарш, спеції, обсмажити фарш із цибулею.
03
Потім додати томати і смажити до випаровування рідини.
04
Окремо порізати гриби і обсмажити їх теж в невеликій кількості соняшникової олії, посолити.
05
Для приготування соусу Бешамель в каструлі розтопити вершкове масло. Додати борошно, смажити 1 хвилину, постійно помішуючи. Тонкою цівкою додати молоко, продовжувати помішувати.
06
Як закипить, додати мускатний горіх, посолити, поперчити.
07
Варити ще 1 хвилину. Посолити і поперчити.
08
На дно форми для запікання налити соус, після покласти листи лазаньї. Після шар фаршу з цибулею і томатами. Посипати сиром Пармезан, полити знову соусом. Після знову листи лазаньї, потім соус, гриби і посипати сиром Пармезан. Останній шар листи лазаньї і знову соус.
09
Зверху посипати сиром Моцарела. Залишити лазанью приблизно на 1 годину, після прикрити фольгою, поставити в духовку нагріту до 150°C і запікати 20 хвилин.
10
Після запікання фольгу прибрати і запекти до готовності. Коли лазанья стане золотистого кольору - можна вимикати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores