Борщ по-молдавськи - Image

Борщ по-молдавськи

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не дарма борщ - це дуже популярна страва у слов'янських народів. Його завжди готували господині в неділю, коли вся родина збиралася за святковим столом. Природно, що у кожного народу є свої, трохи змінені рецепти цієї універсальної страви. Тому сьогодні ми вам і пропонуємо приготувати борщ по-молдавськи. Особливістю цієї страви є те, що замість квасолі господині кладуть у нього горох. Це надає трохи змінений смак борщу. Але все одно при цьому виходить дуже ситний наваристий борщ, який не залишить байдужими ваших близьких. Подавати можна борщ по-молдавськи зі сметаною, кропом і з булочками, які теж можна зробити самостійно.

Ingredients for the recipe

Cabbage
14.79 - 23.99

Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Cabbage

120 г.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

60 г.

Milupa Green peas Puree 125g

60 г.

Beetroot

160 г.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

1 шт.

Parsnip Root in Package

1 шт.

Parsley Root

20 г.

Mutti Tomato Puree 500g

10 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

10 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

30 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

KhMZ Sour Cream 20%

40 г.

Mazza Classic Tomato Sauce 400g

20 г.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Dill 70g

за смаком

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

700 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно зварити курячий бульйон. Для цього м'ясо помити. В холодну воду (1 л.) покласти курячі спинки. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні 1,5 години. Потім в кастрюлю покласти нарізаний соломкою буряк, томат-пюре, влити бульйон (500 мл.), оцет та тушкувати на жирі до готовності. Підготувати інгредієнти для приготування борщу: моркву, петрушку, кріп, селеру, пастернак, солокий перець (почистити та порізати соломкою), цибулю - нашинкувати.

02

Після цього всі продукти перемішати, пасерувати та довести до напівготовності. Стручки зеленого горошку розрізати. В киплячий борщ покласти нашинковану капусту та варити 15 хвилин, додати стручки гороху, варити борщ ще 8 хвилин, потім покласти пасеровані овочі та варити борщ 15 хвилин.

03

За кілька хвилин до готовності в борщ додати тушкований буряк, томатний соус, посолити та поперчити. При подачі в борщ покласти сметану та посипати дрібно порізаною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

4

10 min