Биточки по-селянськи - Image

Биточки по-селянськи

Number of servings: 1Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо і настійно рекомендуємо приготувати страву биточки по- селянськи. Биточки по-селянськи будемо готувати з яловичого фаршу і смажити їх в цибульному соусі, а додавати будемо обов'язково свинячий жир, в сільських колах відомий як смалець. Для тих, хто ні разу не готував смалець в домашніх умовах, скажемо, що це звичайне топлене сало. Саме воно задасть національного українського сільського колориту нашій страві. Існує, звичайно, багато рецептів приготування даних биточків, але ми б сказали, що вони більш урбанізовані. Але биточки, приготовані по-нашому рецепту, виходять дуже смачними, м'якими, ситними, в ніжному ароматному соусі. Загалом це справжні класичні українські селянські биточки.

Ingredients

Яловичина

130 г.

Цибуля

1,5 шт.

Смалець

6 г.

Борошно

10 г.

Лавровий лист

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Вода

10 г.

Часник

1 зуб.

Олія оливкова

1 ст. л.

Вино біле сухе

1 ст. л.

Лимон

за смаком

Мед

1 ч. л.

Preparation steps

01

Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану  цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.

02

Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.

03

Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.

04

Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Биточки по-селянськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua