Бурякове пюре з корицею - Image

Бурякове пюре з корицею

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Початок осені – той самий час, коли у Вас є чудова можливість урізноманітнити буденний раціон Вашої родини корисними і смачними стравами з молодого буряка. Піддаючись термічній обробці, цей яскравий коренеплід не тільки зберігає всі свої цінні вітаміни і мікроелементи, а й набуває приємний смак. Рекомендуємо приготувати бурякове пюре з корицею. Ця цікава страва – гідний приклад того, як самий звичайний овоч перетворився до невпізнання за рахунок грамотного поєднання інгредієнтів, а також додавання пряної кориці. Така закуска має універсальне застосування: подавати її можна в якості гарніра до м'яса або риби, а також намазати овочеве пюре на свіжий хліб, тости або грінки.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.80 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

3 шт.

Carrots

3 шт.

Garlic

3 зубчики

Onion

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dill 70g

1 пучок

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Eco Ground Cinnamon

за смаком

Preparation steps

01

Відварити буряк і моркву 1 годину. Очистити овочі і натерти їх на крупній тертці. Лук очистити і подрібнити.

02

У сотейнику розігріти масло, покласти буряк, моркву і цибулю, обсмажувати протягом 5 хвилин.

03

На малому вогні тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, протягом 20 хв.

04

Дрібно нарізати кріп і часник, додати до пюре, приправити корицею, сіллю, перцем і цукром за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min