Тапенада - Image

Тапенада

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тапенада – традиційна страва кухні Провансу, яка представляє собою густу пасту з попередньо перемелених до неоднорідної маси оливок (найчастіше чорних), анчоусів і каперсів. Тапенаду помилково називають «чорною ікрою бідняків». Насправді, це дуже смачна і колоритна страва, що всіма полюбилася. Ви можете доповнити тапенаду згідно своїм смаковим уподобанням. Наприклад, додати дрібно нарізану зелень, краплю коньяку або мелений мигдальний горіх. Така паста має універсальне призначення. Нею намазують багет, подають як соус до різних страв або свіжих овочів.

Ingredients for the recipe

Oscar Pitted Olives 300g
72.50 - 93.80

Oscar Pitted Olives 300g

300 g

Ingredients

Oscar Pitted Olives 300g

150 г.

Iberica Capers 250g

40 г.

Rizzoli Salted Anchovies 850g

130 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 г.

Lemon

0,5 шт.

Garlic

2 зубчики

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Рибу промити, видалити голову, нутрощі і хвіст.

02

З маслин злити воду. Маслини добре промити під водою. Те ж проробити з каперсами.

03

У подрібнювач викласти маслини, каперси, часник і філе анчоусів. Вичавити сік з лимона. Додати перець і оливкову олію. Збити в блендері.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min