
Олів'є із креветками
Салат "Олів'є" став легендою в радянський час. Без нього на обходився жоден бенкет. А що вже говорити про свято Новий Рік в радянський час. Готувати салат "Олів'є" тридцять першого грудня стало вже доброю старою радянською традицією. А між іншим, назву свою салат отримав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є. Він створив у Москві на початку 60 -х років XIX століття ресторан паризької кухні «Ермітаж». І свій шедевр, салат "Олів'є", він створював саме в Москві, підлаштовуючись під кулінарні смаки москвичів того часу. Ось така от історія у цього салату. Рецептів салату "Олів'є" з тих пір розвелося чимало. Сьогодні ми вам пропонуємо поекспериментувати і приготувати салат "Олів'є" з креветками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boiled Shrimp
150 г.
Packed Potatoes
2 шт.
Carrots
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Aro Pickled cucumbers 3l
8 шт.
Bonduelle Green Peas 200g
100 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Креветки варити до готовності, почистити. Картоплю і моркву варити, не очищаючи. Яйця зварити вкруту.
02
Картоплю, огірки, яйця і моркву почистити і порізати невеликими кубиками. Яблука натерти на крупній терці. Все змішати і додати горошок.
03
Посолити, поперчити, заправити майонезом за смаком. Добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores