Borshch - Image

Borshch

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Чим же ще славитись українській кухні, якщо не знаменитим смачним наваристим борщем. У давнину процес приготування борщу займав досить багато часу: потрібно було приготувати квасолю, яка довго вариться. Зробити ситний бульйон з соковитого шматка м'яса. І дати страві настоятися. Адже не дарма є приказка: "Найсмачніший борщ - вчорашній". У наш час, звичайно, не треба докладати вже так багато зусиль, але щоб борщ вийшов смачний, все одно треба попрацювати. Не дивлячись на все, ця традиційна страва завжди буде подобатися всім: і дорослим, і маленьким. Адже це ж наш рідний борщ!

Ingredients for the recipe

White Cabbage
12.90 - 16.90

White Cabbage

per 1 kg

Ingredients

White Cabbage

1 шт.

Lily OT Hybrid Giant Marlon 1pc

1 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Carrots

1 шт.

Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g

Meat broth Big spoon 10g

1,5 л.

Garlic

2 зубчика

White Beans

100g

Smoked Brisket

350g

Develey White Wine Vinegar 6% 250g

1 ст. л.

Auchan Clove 10g

3 бутона

Preparation steps

01

Квасолю вимити, залити водою і залишити на ніч. На наступний день воду злити, а квасолю промити ще раз.

02

Ріпчасту цибулю очистити, встромити в неї гвоздику. Цибулю-порей вимити, відокремити білу частину від зеленої. Корейку нарізати шматочками товщиною 1 см. У каструлю з квасолею покласти цибулю, 2-3 зелених пера порею і корейку. Влити 1,5 л. холодної води, підсолити, накрити кришкою і поставити на вогонь. Варити 45 хв.

03

Поки вариться квасоля, підготувати овочі. Капусту промити, розрізати навпіл і видалити качан. Листя нашаткувати тонкою соломкою. Білу частину порею нарізати півкільцями. Моркву, картоплю і буряк очистити, порізати соломкою. Часник очистити, подрібнити. Помідори нарізати кубиками.

04

Розігріти в сковороді олію. Обсмажити часник і білу частину порею, 3 хв. Додати моркву і буряк, обсмажити на сильному вогні, постійно помішуючи, 4 хв. Додати оцет, перемішати, зменшити вогонь і готувати 5 хв. Додати подрібнені помідори, перемішати. Готувати 4 хв.

05

З каструлі видалити цибулину із гвоздикою і зелене листя порею. Додати обсмажені овочі, 1,5 л. м'ясного бульйону, перемішати і варити під кришкою 15 хв. Додати картоплю, через 5 хв. капусту і готувати ще 15 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min