
Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
400 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цибуля шалот 250г
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Часник
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл.
Шпинат пучок 100г
150 г.
Спаржа зелена свіжа 200г
200 г.
Петрушка 70г
3 ст. л.
Кінза 70г
3 ст. л.
Перець зелений
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Сир Сулугуні Домашній рулет 45%
50 г.
Морква
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Етапи приготування
01
Відварити м'ясо протягом 35-40 хвилин. У каструлю з м'ясом і бульйоном додати нарізану селеру, часник, цибуля-шалот, очищені помідори, натерти в каструлю моркву, додати нарізаний перець і картоплю.
02
Варити протягом 10-15 хвилин. Додати в каструлю спаржу, варити ще 5-7 хвилин. Після чого, додати шпинат, подрібнену зелень, вершкове масло. Через 1 хвилину прибрати каструлю з вогню, посолити і поперчити за смаком.
03
Додати в каструлю тертий сир, злити половину бульйону в миску, все інше вилити разом з м'ясом і овочами в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати вершки, і другу половину бульйону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)