
Соус Софріто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
5 зубчиків
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Кінза 70г
пучок
Етапи приготування
01
Нарізати цибулю, перець і помідори великими шматками.
02
Всі нарізані інгредієнти скласти в стакан для блендера.
03
Порізати кінзу, а часник пропустити через прес і додати їх у склянку до помідорів, цибулі і перцю.
04
Перемішати все в блендері на невисокій швидкості до однорідного пюре.
05
У невеликій каструлі нагріти оливкову олію і додати однорідне пюре з блендера.
06
Варити на невеликому вогні приблизно 25-30 хвилин.
07
Готовий соус охолодити. У холодильнику соус може зберігатися не більше 2-х тижнів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)