
Кукурудзяні оладки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Крупа кукурудзяна
200 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,5 ч. л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50 г.
Петрушка 70г
0,5 пучка
Кефір Зарог 2,5% 870г
300 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
400 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Лайм
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Пармезан натерти на тертці. З кукурудзи злити рідину. З лайма вичавити сік, зняти цедру, петрушку дрібно нарізати.
02
Змішати просіяне борошно, розпушувач, кукурудзяну крупу, чилі, пармезан і петрушку в мисці. Зробити заглиблення в центрі суміші і влити кефір і яйце. Перемішати до отримання однорідного тіста. Додати кукурудзу.
03
Розігріти сковороду з маслом. Виливати тісто порційно і смажити на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
04
Для соусу додати в майонез цедру і сік лайма.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)