Холодець із курячими медальйонами - Image

Холодець із курячими медальйонами

Кількість порцій: 6Час приготування: 5 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Холодець вважається калорійною стравою. Але все одно на його популярності це ніяк не відображається. У кожному будинку їдять цю закуску, причому не лише у свята. Часу звичайно треба виділити на його приготування достатньо багато, тому затівати готування краще у вихідні дні. Найчастіше холодець варять зі свинячих або яловичих ніжок, але тут вибирати вам, з чого його зробити. Щоб холодець вийшов щільним і застиг без особливих проблем, краще додати в нього желатин - він впорається з цим завданням за будь-яких обставин. Тут слід не переборщити, а строго дотримуватися інструкції, а вона у вас завжди під рукою! Культова страва ще не у вашій колекції? Скоріш додавайте!

Інгредієнти

Теляча ніжка

1 шт.

Яловичина

700 г.

Куряче філе

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Селера (черешки)

2 шт.

Часник

1 шт.

Лавровий лист

2 шт.

Чорний перець (горошком)

8 шт.

Сіль

за смаком

Петрушка

пучок

Духмяний перець

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву очистити і помити. Потім узяти цибулю, очистити її від лушпиння і обмити під проточною водою, і селеру теж. Підготувати велику каструлю, помістити в неї чисту телячу ніжку. Залити холодною водою і довести до кипіння. При утворенні піни, її рекомендується регулярно знімати. Додати усі раніше підготовлені овочі і варити на слабкому вогні 4 години.

02

Куряче філе обмити, просушити і зробити з нього фарш, використовуючи м'ясорубку. Додати в утворений фарш подрібнений часник.

03

Яловичину добре вимити. Посередині шматка зробити надріз, але не до самого краю, а трохи не доходячи. Обмотати м'ясо харчовою плівкою і відбити до утворення тонкого пласту. Викласти на нього курячий фарш, і скачуючи з одного кінця в інший - сформувати рулет, і закріпити зубочистками. Загорнути рулет полотном (марлею) і перев'язати краї.

04

Рулет помістити в каструлю, де вариться ніжка. Додати до них лавровий лист, перець і трави. Варити 60 хвилин. До закінчення (за 20 хвилин) варіння бульйон слід посолити.

05

Коли рулет буде готовий, викласти його на посудину. Звільнити з тканини, дати остигнути і можна різати скибочками. Бульйон процідити, викласти медальйони на дно каструлі, залити невеликим шаром бульйону і поставити в холодильник до повного застигання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Холодець із курячими медальйонами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua