
Крамбл з яблуком і інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Інжир сушений
400 г
Лимон
120 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Волоський горіх
150 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Спеція Кориця мелена
10 г
Сіль Єгипет
5 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 мл
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, нарізати скибочками й збризнути лимонним соком, щоб не потемніли. Цедру лимона натерти на тертці. Інжир помити, нарізати скибочками і додати до яблук.
02
Розігріти духовку до 200 градусів.Вершкове масло, борошно, сіль і розпушувач подрібнити в блендері (повинні вийти крихти). Додати в суміш горіхи, половину цукру і корицю.
03
Форму для запікання змастити маслом, укласти яблука з інжиром. Посипати крихтами і другою половиною цукру. Поставити в духовку і випікати близько 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)