
Морквяний пиріг з мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
200 г.
Мигдаль
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Лимон
30 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Моркву помити, очистити, натерти на дрібній тертці і трохи віджати сік. Мигдаль змолоти (до стану борошна або крихти). Білки яєць відокремити від жовтків.
02
Жовтки збити з половиною цукру. З лимона зняти цедру (повинно вийти близько 30 г). Додати до яєчної суміші просіяне борошно з розпушувачем, корицю, цедру. Змішати тісто з морквою, мигдалем і довести до однорідної консистенції.
03
Білки збити з другою половиною цукру і обережно додати в тісто. Духовку розігріти до 180°C. У форму влити тісто і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 50-55 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)