
Гарбузовий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
0,5 шт.
Цибуля ріпчаста молода
0,5 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Часник
1 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
5 ст. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.
02
Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.
03
Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре. Та доповнити смак мускатним горіхом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)