
Гірчичні стегенця
У наш час курячі стегенця є дуже шанованою стравою. Їх зручно і готувати і їсти (мало кісток, смачне, ніжне м'ясо). Але просто смаженими стегенцями вже нікого не здивуєш. Гірчичні стегенця - це досить незвичайний і екзотичний варіант. Головну роль в цьому рецепті грає маринад з гірчиці і лимона. Гірчиця надає курячому м'ясу пікантно-гострий смак, а лимонний сік так добре доповнює її, що смак самих курячих стегенець кардинально змінюється. Просочені лимоном, гірчицею і перцем, стегенця виходять неймовірно соковитими, ніжними, але при цьому абсолютно не жирними. На гарнір до таких пікантних ніжок краще запропонувати картоплю або рис, а також легкий салат або овочеву нарізку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
6 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
200 г.
Сіль Єгипет
1/3 ч. л.
Спеція Перець духмяний мелений
1 щіпка
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
4 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Базилік у горщику
1 пучок
Петрушка 70г
3 пучка
Часник
3 зубчики
Етапи приготування
01
Порізати стегенце. Змастити гірчицею, полити лимонним соком, додати перці і перемішати.
02
Накрити тарілкою і поставити зверху невеликий тягар. Дати промаринуватися 4 години.
03
Викласти в сковороду шар цибулі, зверху шматки курки, потім шар цибулі. Смажити на олії 45 хвилин. При подачі на стіл посипати січеною зеленню з часником.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)