
Устриці з гострим соусом
Ви пробували устриці з соусом Табаско? Прохолодна солона морська вода, ніжне м'ясо молюска і пекучий перець - це фантастичне поєднання. Секунду здається, що лисички, і правда, взяли сірники і запалили синє море прямо у тебе в роті. Потім «палаючими» язиком і небом відчуваєш м'яку, гладку текстуру устриці. І відчуваєш, як морська свіжість згладжує перцевий жар.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Устриця ФДК Марен-Олерон №3
12 шт
Лимон
1 шт
Соус Tabasco перцевий червоний 60мл
1 ч. л.
Лід харчовий 1кг
Етапи приготування
01
Помістіть відкриті устриці на блюдо з колотим льодом.
02
Полийте кожну устрицю кількома краплями соусу.
03
Подавайте з часточками лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)