
Соус із червоного вина до м'яса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
500 мл.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1,5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
180 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно покришити.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і обсмажити цибулю на дрібному вогні, помішуючи, до коричневого кольору.
03
Потім додати вино і 180 мл. води. Залишити кипіти хвилин 10.
04
Змішати вершкове масло і борошно, щоб вийшла паста. Потім поступово додати її на сковороду, перемішуючи.
05
Петрушку дрібно нарізати і додати її в соус. Добре перемішати.
06
Соус поперчити і посолити за смаком і можна ним заливати готове м'ясо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)