
Шоколадний кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
180 г
Масло вершкове домашнє
70 г
Какао-порошок Аромікс 100г
40 г
Борошно 7 1кг
100
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
70 мл
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 мл
Цукрова пудра Aro 250г
10 г
Етапи приготування
01
Просіяти борошно з какао і розпушувачем тіста. Попередньо нагріти духовку до 200 ̊С.
02
Перемішати яйця з цукром та вершковим маслом. Ввести потроху суміш з борошна, какао і розпушувача, потім густі вершки і нарешті молоко.
03
Перемішати тісто до однорідної маси, не роблячи його дуже щільним.
04
Форму змастити маслом. Вилити туди тісто на половину висоти, розподілити суміш по формі.
05
Поставити в духовку: почати випічку при 200 ̊С протягом 10 хвилин, потім знизити температуру духовки до 150 ̊С і випікати 1 годину 30 хвилин.
06
Перевірити готовність, протикаючи кекс дерев’яною шпажкою або зубочисткою. вона має виходити чистою. В іншому випадку, випічку продовжити.
07
Вийняти кекс з форми на решітку. Після охолодження посипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)