
Салат "Черепаха"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
250 г.
Цибуля
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Волоський горіх
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
2 шт.
Етапи приготування
01
Відварити куряче філе до готовності.
02
Остудити і дрібно нарізати.
03
Цибулю дрібно нарізати.
04
Залити його окропом, залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
05
Яйця зварити. Відокремити жовтки від білків. Окремо білки і жовтки натерти на дрібній тертці.
06
Сир також натерти на дрібній тертці.
07
Яблуко натерти на тертці.
08
Подрібнити горіхи в блендері, залишивши цілими кілька штук.
09
На пласке блюдо викласти білки у формі овалу, трохи посолити, змастити майонезом.
10
На білки викласти філе, розрівняти, змастити майонезом.
11
Далі шар цибулі.
12
На цибулю викласти яблуко, змастити майонезом.
13
Столову ложку тертого сиру відкласти, решту сиру викласти на яблуко, змастити майонезом.
14
На сир викласти жовтки, змастити майонезом.
15
Посипати горішками зверху.
16
З цілих горіхів зробити лапи черепасі.
17
З сиру скачати голову черепахи, очі - горошини чорного перцю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)