
Салат "Лагуна"
Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
30 г.
Авокадо 500г
40 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
20 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Лимон
50 г.
Базилік у горщику
3 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.
02
Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.
03
Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.
04
Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.
05
Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)