
Свинина копчена
Щоб не говорили, а найсмачніша страва та, яку готувати своїми руками. А особливо в наш час. Адже так багато, на жаль, неякісних продуктів, в яких багато шкідливих добавок. У таких випадках на допомогу приходять рецепти смачних страв, які за смаком і виглядом навіть не відрізнити від магазинних. Наприклад, копчена свинина. Приготувавши її, ви можете заховати в холодильник, а потім подавати гостям до святкового столу. Можна робити зі її шматочків бутерброди і брати собі на роботу. Або ж просто нарізати скибочками до гарніру. У будь-якому випадку вона буде доповнювати ваш стіл. Не кажучи вже про те, що це дуже корисний і натуральний продукт.
Інгредієнти
М'ясо (шийка свинини)
1 кг.
Сіль
30 г.
Базилік
8 г.
Перець чорний мелений
5 г.
Червоний мелений перець
2 г.
Зубчики часнику
5 шт.
Майоран
5 г.
Коріандр мелений
5 г.
Етапи приготування
01
Спочатку м'ясо потрібно натерти сіллю та сумішшю спецій (майораном, базиліком, чорним перцем, червоним перцем, коріандром). Після цього потрібно зробити на м'ясі надрізи та вставити в них зубчики часнику.
02
Далі потрібно залишити м'ясо на ніч замаринуватися. Підготоване замариноване м'ясо загорнути у кілька шарів фольги.
03
Потім потрібно коптити м'ясо в духовці протягом 2 годин. Після цього зняти фольгу та поставити коптитися ще хвилин на 30 підрум'янитися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів