
Нормандський хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
170 г.
Спеція Перець чорний мелений
1/8 ч. л.
Борошно 7 1кг
300 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Борошно просіяти разом з розпушувачем тіста.
02
Сир нарізати кубиками розміром 1 см.
03
Вершкове масло (160 г.) розтопити (не доводячи до кипіння).
04
Збити міксером яйця з сіллю і перцем. Додати розтоплене масло і молоко. Всипати просіяне борошно і добре перемішати до повної однорідності. Додати нарізаний сир і ще раз швидко перемішати.
05
Форму (бажано прямокутну) змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, лопаткою розрівняти поверхню.
06
Поставити в розігріту до 180°С духовку на 50 хв. Вийняти з духовки, накрити сухим рушником і дати постояти 5 хв. Потім вийняти з форми. Подавати теплим або повністю остиглим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)