
Яблучний крамбл
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
250 г
Масло вершкове домашнє
170 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5-6 шт.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч.л.
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Для тіста покладіть вершкове масло (2 ст.л. залиште) до морозильника на 15 хвилин, після чого натріть на крупній терці.
02
До цієї масляної стружки введіть просіяне борошно і 200 г цукру (для цього рецепта не обов'язково використовувати коричневий цукор, підійде і звичайний), за допомогою двох виделок ретельно все перемішайте. Отриману крихту накрийте та поставте в холодильник.
03
Яблука очистіть, розріжте навпіл та видаліть осередки. Наріжте їх крупними часточками.
04
Лимон опустіть на 30 секунд до окропу, розріжте навпіл та вичавіть сік. Форму намастіть залишками вершкового масла, рокладіть яблука, збризніть їх лимонним соком, посипте рештою цукру та корицею. Зверху рівномірно викладіть крихту з тіста. Випікайте крамбл у розігрітій до 180°C духовці близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)