
Солодкі індійські коржики Роті
Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот.
Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна.
Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.
02
Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.
03
Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.
04
Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.
05
Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)