Гарбузово-картопляний салат - Image

Гарбузово-картопляний салат

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Салати завжди приємно готувати. Адже, найчастіше вони не вимагають багато часу, а результат виходить приголомшуючим. Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати дуже незвичайний, але дуже смачний і корисний гарбузово-картопляний салат. До його складу входять корисні інгредієнти, так що такий салат можна вживати людям у яких є деякі проблеми зі здоров'ям, в першу чергу з травленням. Гарбуз і шпинат - це можна сказати цілющі продукти. Вони містять повний комплекс вітамінів і мікроелементів. Цікаво відзначити, що гарбуз є носієм маловідомого вітаміну Т. Джерелом такого вітаміну є ще три продукти - це насіння кунжуту, курячі яйця, дріжджі. Вітамін Т в організмі не синтезується.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
15.90 34.60

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Стакан Солодкий кавун паперовий 250мл 6шт

400 г.

Картопля фасована

200 г.

Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г

50 г.

Цибуля біла

50 г.

Часник Iberica зубчики 100г

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

25 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

15 г.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

5 г.

Базилік Kotanyi подрібнений 9г

5 г.

Сіль Єгипет

3 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Перець червоний Мрія мелений 20г

2 г.

Шпинат пучок 100г

400 г.

Кмин Еко римський 15г

5 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

20 г.

Етапи приготування

01

Солодкий гарбуз почистити від шкірки та зернят і порізати невеликими кубиками. Почистити та порізати кубиками картоплю. У велику кастрюлю налити воду та покласти порізаний гарбуз та картоплю. Вода повинна покривати овочі. Дати воді закипіти та зменшити вогонь. Накрити кришкою та варити на повільному вогні 15-20 хвилин або поки овочі не стануть достатньо м'якими. Злити воду та відставити овочі.

02

У велику сковорідку налити соняшникову олію та дати їй нагрітися. Тонко порізати червоний солодкий перець та білу цибулю, часник подрібнити. Покласти солодкий перець, цибулю та часник і часто помішуючи, смжити на середньому вогні, поки цибуля не стане прозорою. Додати коричневий цукор, та смажити ще хвилин 5, поки цукор добре не перемішається та не розчинеться. Забрати з вогню.

03

Додати на сковорідку кмин, базилік, сіль, чорний перець. Акуратно перемішати те, що смажилося на сковорідці з вареною картоплею та гарбузом. На широку тарілку викласти шпинат, зверху помістити гарбузово-картопляний салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв