
Свинина в горщику з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
300 г
Картопля фасована
300 г
Морква
80 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
80 г
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'ясо помити і нарізати шматочками.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. У горщик шарами укласти картоплю, моркву, цибулю і свинину, кожен шар змащуючи майонезом. Додати сіль, перець, зелень за смаком.
03
Сир натерти на тертці. У горщик залити води так, щоб вона доходила до верху. Поставити горщики в розігріту духовку і запікати близько 60 хвилин. Подавати прямо в горщиках або виклавши на тарілки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)