
Паста з грибами у вершковому соусі
Як не дивно, за італійськими кулінарними традиціями пасту – італійські макаронні вироби – прийнято подавати на перше. І це вірно. Адже після того, як Ви з'їсте її в поєднанні з ситним і ніжним вершковим соусом і ароматними грибочками, друге Вам може вже й не знадобиться. А той час, який Ви заощадите на приготуванні такої чудової вечері, можете спокійно присвятити перегляду улюбленої італійської комедії в теплому сімейному колі. І наостанок порада з приготування пасти: пам'ятайте, що рекомендований для варіння час, вказаний на упаковці, необхідно дотримуватися хвилина в хвилину – від цього залежать смакові якості кожного окремого виду пасти. Buon appetito.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
400 г
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
800 г
Борошно 7 1кг
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.
02
Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.
03
Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.
04
Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.
05
Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)