
Лагман із курки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
800 г.
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
400 г.
Цибуля
2 шт.
Помідор
2 шт.
Морква
2 шт.
Аджика Marinado 450г
1 ч. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ст. л.
Перець червоний Мрія мелений 20г
0,5 ч. л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
10 шт.
Етапи приготування
01
Курку промити і порізати невеликими шматочками.
02
Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками.
03
Помідори нарізати невеликими шматочками, знявши шкірку.
04
Відварити пасту в підсоленій воді.
05
На великій сковороді розігріти оливкову олію. Викласти курку і обсмажити 15 хвилин.
06
Далі викласти цибулю і обсмажити з куркою протягом 10 хвилин.
07
Додати порізану моркву, чорний перець горошком, викласти аджику.
08
Приправити червоним меленим перцем, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
09
Додати порізані помідори і томатну пасту. Посолити і все перемішати. Залишити під кришкою ще на 20 хвилин.
10
Викласти в сковороду готові макарони і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)