
Курячий суп по-марокканські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
4 зубчики
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Кетчуп Auchan Чилі 830г
1 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Квасоля Верес Ніжна 400г
400 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1/2 шт.
Кінза 70г
2 ст. л.
Сухарі Київхліб Київські 260г
1 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спершу куряче філе обробити. Помити, обсушити і нарізати соломкою.
02
Потім очистити цибулю і часник. Дрібно нарізати. Часник бажано подрібнити за допомогою пресу.
03
Помідори обдати окропом і видалити шкірку. Дрібно нарізати.
04
Узяти велику каструлю, покласти в неї масло і розтопити. Потім помістити різане філе і обсмажити 6 хвилин. Викласти.
05
Потім злегка обсмажити цибулю і часник. Посипати борошном і просмажити його до золотистого кольору. Додати гострий кетчуп (чилі) і готувати ще 1 хвилину.
06
Влити бульйон і постійно помішуючи варити 3 хвилини. Коли він загусне додати помідори, після, куряче м'ясо (раніше обсмажене).
07
У суп насипати квасолю. Варити 20 хвилин. Потім каструлю з супом зняти з вогню і настояти під кришкою 20-30 хвилин.
08
Приготувати соус: через спеціальний прес пропустити часник (2 зуб.), змішати з маслом 50 г. (розм'якшеним). Додати сухі прянощі, цедру, кінзу. Перемішати. Всипати сухарі і ще раз гарненько все перемішати. Соус готовий! У тарілки додавати по 1 ст. л.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)