
Яловичина в пиві з червоним перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Соус соєвий Kaiseki 1л
1 ст. л.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
0,5 литра
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Морква
4 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.
02
Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.
03
М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.
04
Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)