
Ароматний свинячий язик
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Язик свинячий
600 г.
Чебрець свіжий 50г
2 г.
Лист лавровий
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
за смаком
Етапи приготування
01
Свинячі язики вимити, помістити в киплячу воду, варити хвилин 5 і потім злити цю воду.
02
Помістити свинячі язики в нову чисту гарячу воду з лавровим листом, корнем імбиру, посолити воду і варити на середньому вогні 1,5 години.
03
Готові свинячі язики помістити в холодну воду на 1 хвилину, щоб було легше їх очистити від плівки.
04
Очищені язики нарізати на часточки завтовшки близько 5 мм.
05
Форму для запікання змастити вершковим або соняшниковим маслом і укласти в неї свинячі язики в кілька шарів один на інший, додати гілочки свіжого чебрецю. Зверху вкрити язики скибками вершкового масла і посипати сіллю. Помістити форму в духовку на 15 хвилин при 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)