
Баранина по-середземноморському
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5-6 шт.
Оливки зелені без кісточки
1 банка
Часник
4-5 зубчики
Цибуля червона
2 шт.
Лимон
1/2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Баранина ребро
500-700 г.
Розмарин 50г
4-5 гілочки
Спеція Перець рожевий горошок
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4-5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баранину нарізати порційними шматочками середнього розміру.
02
Пару зубчиків часнику, 1 ч. л. солі, кілька "голочок" розмарину і 10-12 горошин рожевого перцю розім'яти в ступці в кашку. Додати до кашки 3-4 ст. л. оливкової олії. Вилити підготовлений маринад до м'яса.
03
З половинки лимона вичавити сік і додати його до м'яса. Перемішати. Залишити маринуватися на пару годин. З використаної половинки лимона зняти цедру і нарізати її тонкими смужками (вони стануть у нагоді пізніше).
04
Підготувати овочі. Перець, цибулю і картоплю довільно порізати на шматочки середнього розміру, часник - на пелюстки.
05
У попередньо змащене оливковою олією деко викласти овочі, додати м'ясо, оливки. Перемішати.
06
Зверху посипати пелюстками часнику, рожевим перцем, лимонною цедрою, гілочками розмарину.
07
Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку. Випікати до готовності. З деко повинен повністю випаруватися сік, а м'ясо і овочі - покритися апетитною золотистою скоринкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)