
Перлова каша розсипчаста
А чи знаєте ви, що назва такої непримітної перлової каші походить від слова "перл", тобто перлина. І це не дивно. Це зараз перлова крупа вважається їжею бідняків і солдатів. А раніше вона була дворянською їжею. За цю прихильність дворян вона і отримала назву перлової, в прямому розумінні цього слова. Завдяки своєму унікальному складу перловка по праву може розраховувати на горде звання перлини серед усіх круп. Вона має в своєму складі марганець, йод, залізо, кальцій, бор, кобальт, цинк, стронцій, мідь і молібден. Також вітаміни групи В, вітаміни А, Е, D. Але головним багатством перловки є фосфор, який відповідає за діяльність мозку.
Подавати кашу можна з молоком, маслом або зі шкварками з цибулею, смаженими грибами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа перлова
1 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Перлову крупу перебрати, промити, залити гарячою водою і довести до кипіння.
02
Потім воду злити і знову залити кашу гарячою підсоленою водою, додати масло, добре перемішати. Закрити кришкою.
03
Довести до готовності в духовці, щоб вода повністю ввібралась у крупу, після чого кашу знову перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)