
Квасоля по-індійськи «Rajma Masala»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Аромікс червона 450г
1 ст.
Гвоздика Auchan 10г
2-3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Паста Aroy-D каррі жовта 50г
3/4 ст.
Морква
0.5 шт.
Етапи приготування
01
Вимити боби і замочити у воді (3 склянки води) на ніч або на 6-8 годин.
02
Потім злити всю воду, що залишилася і наново додати прісної води (4 склянки), покласти туди гвоздику, посолити і поставити на вогонь. Варити до готовності, поки квасоля не стане м'якою, при необхідності додати ще води.
03
Як тільки квасоля стала м'якою, додати тертої моркви, каррі і дати закипіти, потім вимкнути.
04
Подавати можна з рисом або як самостійну страву.
05
Можна використовувати консервовану квасолю, в такому випадку замість склянки червоної квасолі потрібно 2 банки консервованої.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)